Robert Rotea: ”Am depus dosarul de candidatură pentru Alegerile Locale din 9 iunie”

0
363

Robert Rotea, candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Vitomirești, a anunțat că a depus dosarul de candidatură pentru Alegerile Locale din 9 iunie. În ziua cea mare, social-democratul a fost însoțit de colegii săi de partid:

Astăzi, alături de echipa mea și cu susținerea dumneavoastră, am depus dosarul de candidatură pentru Alegerile Locale din 9 iunie. Este un moment de mare importanță pentru mine, deoarece reprezintă o nouă etapă în angajamentul meu față de comunitatea noastră. Am avut onoarea să vă slujesc în calitate de primar și să contribui la dezvoltarea comunei noastre. În acest nou început, vreau să-mi onorez promisiunile și să duc mai departe viziunile noastre comune pentru un viitor mai bun.

Responsabilitatea și devotamentul pe care le-am demonstrat în acești ani sunt fundamentele încrederii pe care ați avut-o în mine. Cu sprijinul vostru, voi depăși orice piedici și voi continua să muncesc pentru binele comun al tuturor.
Vă mulțumesc din inimă pentru încrederea acordată și vă invit să fim împreună în această călătorie, pentru că locul meu este alături de voi, în mijlocul comunității noastre dragi.” a transmis Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.