Laurențiu Reghecampf ar putea fi înlocuit cu Mirel Rădoi. Universitatea Craiova anunță astăzi noul antrenor

0
94

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova și ar putea fi înlocuit cu Mirel Rădoi. După ce în sezonul recent încheiat Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele, în Bănie vor avea loc schimbări majore. Laurențiu Reghecampf este pe picior de plecare, iar principalul favorit să-l înlocuiască este Mirel Rădoi.

În urmă cu două săptămâni au apărut primele zvonuri legate de plecarea lui Laurențiu Reghecampf din Bănie. Tehnicianul i-a comunicat lui Mihai Rotaru că are o ofertă foarte bună din Qatar. Astfel, conform Sportbull.ro, cei doi ar fi ajuns deja la o înțelegere pentru ca această despărțire să se producă în condiții amiabile.

Sorin Cârțu, declarație enigmatică pe seama plecării lui Reghecampf

Pe fondul acestei situații de incertitudine, Sorin Cârțu a avut o reacție destul de ambiguă. Totuși, declarația enigmatică a președintelui Universității Craiova a lăsat loc la numeroase interpretări referitoare la plecarea lui Reghecampf.

Nu comentez, nu infirm, nici nu confirm. Așteptați ziua de luni, când e reunirea echipei. Eu știu deja dacă o să-l mai vedem atunci sau nu. E sub contract, mai multe nu vreau să spun”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Mirel Rădoi, în pole position pentru postul de antrenor al Universității Craiova. Ladislau Boloni este asul din mâneca lui Mihai Rotaru

Dacă Laurețiu Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova, principalul favorit pentru a-l înlocui este Mirel Rădoi. Fostul selecționer are o relație specială cu Mihai Rotaru, căruia îi oferă sfaturi de fiecare dată când acesta are nevoie. Rădoi a fost dorit în Bănie de mai multe ori în ultimii ani, dar mutarea nu s-a realizat din diferite motive. În condițiile actuale, nimic nu mai poate sta în calea venirii lui Rădoi pe banca Universității Craiova.

Totuși, în cazul în care Rotaru nu ajunge la un acord cu Mirel Rădoi, patronul din Bănie ar putea să reia negocierile cu Ladislau Boloni. Reputatul tehnician a fost dorit cu insistență pe banca Craiovei, dar totul a rămas la stadiul de discuție. Cum Boloni este fără angajament, Mihai Rotaru ar putea încerca să-l convingă acum să preia echipa olteană. Eventuala venire a experimentatului antrenor la Craiova ar fi o adevărată lovitură reușită de formația olteană.

Cert este că Universitatea Craiova va anunța luni, 13 iunie, noul antrenor al echipei.

Prezentarea oficială a noului antrenor al Științei va avea loc astăzi, ora 15:30, în sala de conferințe „Sebastian Domozină”, a anunțat clubul din Bănie.

sursa: playsport.ro