Grupa 2007 de la CSM Slatina s-a calificat în Liga Elitelor U 15

0
304

Grupa de juniori de la CSM Slatina, copii născuți în 2007, s-a calificat în Liga Elitelor U 15, după ce a câștigat etapa județeană. Astfel, elevii profesorului Iulian Mitrache vor întâlni în cadrul acestei etape regionale echipele U Craiova 1948 Club Sportiv, CSS Craiova, CS J Știința U Craiova și CSS Corabia.

Competiția va începe la finalul acestei săptămâni, juniorii de la CSM Slatina urmând să întâlnească în deplasare, în prima etapă, programată sâmbătă, de la ora 18.00, U Craiova 1948 Clubul Sportiv.

Profesorul Iulian Mitrache s-a arătat mulțumit de parcursul elevilor săi și spune că meciurile din Liga Elitelor U15  vor reprezenta o nouă etapă în dezvoltarea sportivilor săi.

„Ne-am calificat în etapa regională, unde avem o grupă grea, foarte grea, alcătuită din cinci echipe. În mare ne cunoaștem adversarii, este o grupă în care consider echipele din Craiova favorite. Ne-am propus să ajungem la un anumit nivel, este o etapă importantă în dezvoltarea lor. Acum vor întâlni adversari de un anumit nivel, față de jocurile din grupe. În etapa județeană câștigarea grupei a fost la discreția noastră, nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Pentru ei acum începe fotbalul, suntem undeva la jumătatea drumului în formarea ca sportivi. Din sezonul următor, vor juca la Juniori B, under 17, este binevenită această competiție, ne pregătim pentru ce urmează”, a spus profesorul Iulian Mitrache.

Profesorul de la CSM Slatina lucrează de trei-patru ani cu această grupă de juniori și s-a arătat mulțumit de legătura care s-a creat între copii.

„Lucrez de trei-patru ani cu ei, este a  patra toamnă. Am un lot echilibrat, în care toți sunt la o anumită valoare, nu sunt diferențe valorice între ei, oricare poate juca în meciurile oficiale, să vină cu un plus pe parcursul jocului și să îmbunătățească jocul. Mă bucur că băieții sunt prieteni, sunt omogeni, s-a legat și o relație interumană între ei foarte frumoasă, mă declar foarte mulțumit de modul cum se comportă și cum abordează această activitate”, a adăugat Mitrache.

În etapa județeană, CSM Slatina a trecut pe rând de echipele FC Olt Scornicești (scor 15-1), Academica Balș (10-0) și CSS Caracal (3-0).

Lotul echipei CSM Slatina, grupa 2007: Alexandru Rogojinaru, Răzvan Rădulică, Bogdan Bîscoveanu, Eric Tache, Dan Bungiu, Claudiu Negoescu, Cristian Ionescu, Ovidiu Ungureanu, Bogdan Miu, Mihai Radu, Mădălin Șuțu, Mario Capaci, David Cristescu, Sebastian Postolache, Claudiu Stanca, Mihăiță Șerban, Marius Ion, David Gheorghe, Robert Zorzoliu. Antrenor profesor: Iulian Mitrache.