Florin Răsdan a semnat cu CSM Slatina

0
147

Căpitanul formației Viitorul Pandurii, Florin Răsdan (27 ani), a semnat cu CSM Slatina, dar va ajunge la Slatina abia din vară. Mijlocaşului se află în ultimele şase luni de contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar pentu formația lui Daniel Oprescu a fost un motiv în plus de a-l convinge pe Răsdan să semneze cu CSM Slatina.

Mijlocașul bucureștean a jucat în cariera sa pentru Concordia Chiajna, FC Brașov, Steaua și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Lotul formației lui Daniel Oprescu s-a întărit în această iarnă cu Mykhaylo Plokhotnyuk (atacant, fost la Poli Iași) și Alexandru Ciocâlteu (mijlocaș central, fost la CS Comunal Șelimbăr). În schimb, CSM Slatina a renunțat în această pauză de campionat la Radu Necşulescu, Alexandru Popovici, Remus Trancă și la portughezul Alexandre Oliveira.

Florin Răsdan va evolua pentru CSM Slatina.
Echipa noastră a obţinut semnătura mijlocaşului Florin Răsdan (27 ani), aflat în ultimele şase luni de contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Acesta se va alătura lotului grupării slătinene din vară, înţelegerea fiind parafată cu data de 1 iulie 2023.
Florin Răsdan a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Concordia Chiajna şi FC Braşov, iar în perioada 2018-2022 a fost unul dintre jucătorii emblematici ai echipei CSA Steaua Bucureşti, anunță CSM Slatina.