Din toamnă, Primăria Caracal pune la dispoziția sportului rege,stadionul Parc

0
866

Cel mai popular sport la nivel mondial, fotbalul, revine din toamnă în actualitatea caracaleană după o absență de câțiva ani.

Echipa de fotbal ACS Caracal va fi înscrisă din această toamnă în Liga a IV-a și va încerca să producă surprize plăcute pentru iubitorii de fobal din municipiu.
Administrația locală va pune la dispoziție Clubului, stadionul Parc, pentru a susține meciurile organizate acasă

Primarul municipiului Ion Doldurea, într-o postare pe pagina sa de facebook, saluta inițiativa Clubului :
„Încurajez orice inițiativă privată de susținere a sportului. ACS Caracal organizează selecție pentru echipa de fotbal, în vederea intrării în competiție la nivel județean – Divizia D. Suntem o comunitate care am generat performanțe recunoscute la nivel național în sporturile de echipă! Împreună se poate să redevenim o forță”, a scris Ion Doldurea

Președintele de la ACS Caracal, Gigi Neagu, a precizat că lotul va avea cel mult 20 de jucători, un lot omogen în care se va îmbina experiența unora cu tinerețea unor juniori .
„Este un proiect pe care eu împreună cu fiul domnului Doldurea, Ionuț, l-am început acum un an și jumătate cu grupe de copii, am plecat de la o grupă de copii, între 10-11 ani, iar acum avem patru grupe, sunt aproape 70 de copii ce sunt legitimați la ACS Caracal. Este un club privat și ne desfășurăm activitatea la Baza Sportivă de la Deveselu, am făcut terenurile, ambele terenurile, le am întreținut. Domnul primar Doldurea ne ajută cu baza sportivă, adică vom juca pe Stadionul Parc. Echipa va fi alcătuită din foști jucători din Caracal, câțiva jucători cu experiență și vom mai avea și jucători de la CSS Caracal, am vorbit cu Dani Nicolae să ne mai ajute cu copii pe care să-i creștem, să ia contact cu fotbalul de seniori,” a spus Gigi Neagu
Oficialii clubului vor organiza pe 31 iulie o selecție, unde îi așteaptă pe toți cei care vor să joace fotbal.

„Pe 31 iulie încercăm să facem o selecție, să vedem câți vin, noi avem un nucleu format, să vedem ce mai vine pe parcurs. Sperăm să fie o emulație, iar lângă noi să vină și alți oameni de afaceri, pentru că până la urmă este un proiect pentru Caracal și pentru istoria Caracal”, a adăugat Gigi Neagu.