Cum se pregătește CSM Slatina de barajul cu Progresul Spartac

0
210

CSM Slatina se pregătește pentru barajul de promovare în Liga a II-a cu Progresul Spartac, dubla manșă urmând a se disputa pe 5 și 9 august.

Clubul din Slatina respectă măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 impuse de către autorități.

Potrivit Federației Române de Fotbal, de la 1 iulie sunt permise antrenamentele în grupuri de maximum zece jucători. Astfel, lotul de la CSM Slatina a fost împărțit pe grupe, înaintea antrenamentelor jucătorii fiind supuși triajului epidemiologic.

Potrivit Federației Române de Fotbal, cluburile din ligile inferioare trebuie să mai respecte următoarele măsuri:

– orice antrenament trebuie să fie precedat de o procedură de autoevaluare;

-deplasarea către și la locul de desfășurare a antrenamentului trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecție dispuse de autorități;

– igienizarea mâinilor este obligatorie înainte și după antrenament;

– în timpul antrenamentului, igienizarea mâinilor se va face ori de câte ori este posibil, în momentele de pauză. Atunci când este posibil, dar o data la 15 minute, mingea sau celelalte materiale sportive care sunt folosite de mai mult de un sportiv vor fi igienizate cu substanțe dezinfectante;

– echipamentul folosit în timpul antrenamentului trebuie pus direct într-o pungă de plastic închisă ermetic, urmând ca după aceea să fie spălat și curățat la o temperatură de minimum 80 de grade Celsius.