CSM Slatina a pierdut meciul de la Baia Mare

0
176

CSM Slatina a pierdut, cu scorul 1-2, meciul, din deplasare, cu Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a V-a a Ligii a II-a.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 24 prin Andrei Trașcu, care a înscris cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă a căpitanului Cătălin Doman.

În minutul 53, echipa din Baia Mare a avut o bară, iar în minutele 58 și 60 slătinenii au trimis de două ori mingea în bara transversală prin Dorin Toma, printr-un șut frumos de la maginea careului de 16 metri, și prin Neicu.

În minutul 68, gazdele au avut o ocazie, în urma unei lovituri libere de la 18-20 de metri, din zonă centrală, portarul respingând mingea în bară.

Jucătorii de l99a Baia Mare vor restabili egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 74 prin Stoian, care a primit o pasă în adâncime și l-a învins cu un șut plasat pe portarul de la Slatina.

Minaur Baia Mare a trecut în avantaj în minutul 79 prin golul lui Stoian, ce și-a trecut în cont dubla.

CS Minaur Baia Mare: Raul Baila, Cătălin Alexe, Răzvan Lazăr, David Simion, Alexandru Stoian,  Ricky Gneba, Mircea Donca, Raphael Stănescu (min. 46 Pacheco), Viorel Chinde (min. 90+1 Oiță), Sergiu Ciocan, Ciprian Stanciu (căpitan) (min. 46 Chitaș). Antrenor: Ciprian Danciu.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Alexandru Dinu, Robert Gherghe, Alexandru Sălcianu, Dorin Toma, Andrei Trașcu, Remus Trancă, Alexandru Popovici (min. 53 Neicu), Cătălin Doman (căpitan) (min. 42 Oliveira), David Oprescu (min. 53 Costi Radu). Antrenor: Dan Oprescu.