Părintele Iagăru din Caracal continuă tradiţia și îmbracă copiii de Paște

0
146

Bunicii sau chiar părinții noștri au trăit vremuri mai puțin bune, în care lipsa banilor transforma sărbătorile importante de peste an în motiv de bucurie prin prisma achiziționării de haine noi. Astfel, de Crăciun, de Paște și la începutul anului școlar copiii își înoiau garderoba cu câteva haine care marcau un nou început.

Cu trecerea timpului, acest obicei străvechi și-a pierdut farmecul pentru mulți dintre noi poate pentru că am început să o ducem mai bine cu banii și să ne permiteam haine noi oricând, nu doar de sărbători. Cu toate acestea, părintele Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal, duce mai departe această tradiție nescrisă și an de an inițiază campania umanitară ÎMBRĂCĂM UN COPIL DE PAŞTI! În acest an, în data de 14 aprilie 2022, trimisul lui Dumnezeu pe pământ intenționează să meargă cu zeci de copii nevoiași la cumpărături, îmbrăcându-i cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Cetățenii care doresc să se alăture acestui proiect umanitar o pot face prin donații în următoarele conturi ale ASOCIAȚIEI FIȚI BUNI:

Banca Transilvania, cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601
Banca Transilvania, cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601
Banca Transilvania, cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601