David, băiatul din Fălcoiu cu probleme la ochi, a fost operat

0
358

Încheiem săptămâna cu o veste bună. David Buculei, băiatul din comuna Fălcoiu, a fost operat de ptoza în cadrul Spitalului de Oftalmologie InfoSAN din București. Vederea și odată cu ea aspectul normal al ochiului sunt cele mai prețioase cadouri pe care le putea primi (în avans) micuțul de ziua lui ce urmează să fie în data de 12 iulie.

Băiețelul, în vârstă de 6 ani, a fost operat datorită vouă, oamenilor cu sufletul mare, care ne-au ajutat în campania umanitară dedicată Cristinei. Datorită numărului mare de persoane care au decis să ne ajute, am putut opera doi copii, ambii suferind de Ptoza palpebrala, afecțiune care nu le permitea să deschidă ochii.

Din partea donatorilor, lui David i-a revenit suma de 11.000 de lei la care se adaugă 4.000 lei din partea Primăriei comunei Fălcoiu. Pe această cale vreau să îi mulțumesc personal edilului Petrișor Alexandru care a răspuns afirmativ la primul meu strigăt de ajutor. Domnul primar a dat dovadă de omenie, dar mai ales de bunătate, atunci când în joc a fost sănătatea unuia dintre cetățenii localității pe care acesta o păstorește. Respect și admirație, un așa edil mai rar!

De-a lungul acestei campanii umanitare am trecut prin mii de stări, de la bucurie la extaz, de la teamă la mândrie. Am întâlnit oameni minunați care ne-au ajutat cu sume cuprinse între 10 și 11.000 de lei, dar și persoane mai rele, care ne-au reproșat că ne-au ajutat deși au făcut-o doar cu o simplă distribuire. Retoric întreb: de ce ne-ai scos ochii dacă tu nu ai donat niciun ban, iar suma strânsă a putut reda vedea unor copii frumoși care sunt la început de drum, copii care mâine ne-ar putea ajuta la rândul lor? Dumnezeu este sus și vede, iar mâine, poimâine și tu vei fi mama și vei regreta reproșurile aduse organizatorilor!

În încheiere, eu și Doina Ivana vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru ajutor. Ați fost minunați și datorită vouă Cristina Mihai și David Buculei au început o viață nouă și au puterea de a privi viitorul prin alți ochi! Vă mulțumim și vă respectăm! Sănătate multă tuturor!