Micuța Cristina, fetița cu pleoapa dreaptă căzută, a fost operată

0
336

La începutul lunii februarie vă prezentam povestea Cristinei, o copilă din municipiul Slatina născută cu pleoapa dreaptă căzută (Ptoză Palpebrală), și care avea nevoie de 11.000 lei pentru a deveni o fetiță normală. Prin intermediul unnor oameni de bine, copila a putut fi operată, în dimineața zilei de 22 martie, în cadrul Spitalului Oftalmologic INFOSAN din București.

Cristina are nevoie de o perioadă de recuperare, dar va începe o viață nouă, bucurându-se de frumusețea naturii, de splendoarea jucăriilor și de farmecul celor dragi.

După cum știți, un important om de afaceri din Slatina a suportat toate cheltuielile pentru intervenția chirurgicală a micuței Cristina, fapt pentru care, banii donați de dumneavoastră în conturile noastre, ale organizatorilor, vor fi redirecționați către BUCUREI DAVID ANDREI din comuna Fălcoiu, diagnosticat cu aceleași sindrom ca fetița.

Pentru că bucuria acestei reușite trebuie împărțită cu toți cei care ne-au ajutat în acest proiect, vreau să vă mulțumim, atât eu, cât și Doina Ivana, și să vă anunțăm că aveți toată admirația și respectul nostru!