Teste Babeș-Papanicolau gratuite, la Spitalul Slatina

0
827

Femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani pot beneficia de un test gratuit pentru depistarea cancerului de col uterin, în cadrul „Programului Național de depistare precoce a cancerului prin screening organizat”.

„De când nu ai mai fost la un control ginecologic și când ai făcut ultima oară un test Babeș-Papanicolau? Nu căuta scuze, cum ar fi lipsa timpului sau a banilor pentru că soluții există și este important să ne punem pe noi și sănătatea noastră pe primul loc. Programează-te acum la Cabinetul de Planificare Familială din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a face testul”, anunță Organizația Femeilor Social Democrate Slatina pe pagina de socializare.

Programul Cabinetului de Planificare Familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina este de luni până vineri, 7.00- 14.00 și 14.30 – 21.30. Programările se pot face la numărul de telefon 0349/911, luni – vineri, 12.00 – 19.30, sau on-line www.spjslatina.ro – portal pacienți – programări on-line.