Spitalul Slatina are nevoie de un cardiolog și un medic cu specialitatea Boli Infecțioase

0
164

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs un post de medic rezident an VI, specialitatea Cardiologie pentru Secția de Cardiologie, și un post de medic cu specialitatea Boli Infecțioase. Începând cu data de 6 mai, candidații interesați de aceste posturi își pot depune dosarele timp de 15 zile calendaristice, concursul urmând a fi organizat în termen de cel mult trei luni de la publicarea în revista de specialitate „Viața Medicală”.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Angela Nicolae, a precizat că mai sunt secții cu deficit de medici, însă posturile sunt scoase periodic la concurs.

„Se fac evaluări și analize curente de personal la nivelul spitalului nostru, atât medici, cât și personal mediu și auxiliar sanitar. În prezent, o să reluăm concurs pentru ocuparea unui post de medic oncolog. S-a organizat anul trecut și, din motive obiective, nu s-a întrunit o comisie de concurs și se va relua. Avem nevoie de medici la Cardiologie, există deficit pe anumite secții, în principiu, ne mândrim cu un colectiv de medici tineri atrași în special de la Craiova. Mai avem deficit în specialitatea Radiologie, chiar am avut un concurs organizat, dar nu s-au prezentat candidați. Medicii sunt cei care prestează servicii medicale și aduc venituri spitalului nostru. Avem 234 de medici, 40-50 la sută vin de la Craiova”, a spus managerul Spitalului Slatina, Angela Nicolae.