Scapi rapid de tuse cu acest amestec din trei ingrediente simple

0
623

Preparatul simplu și natural care te scapă de tuse și bronșită. Amestecul uimitor din trei ingrediente simple și la îndemână, care îți ameliorează tusea și bronșita

Nu e nevoie de nimic complicat pentru a scăpa de tuse și bronșită. Acest amestec uimitor poate face minuni.

Bananele nu sunt scumpe și mai sunt și delicioase. Ei bine, acest aliment gustos nu se consumă doar de plăcere, ci și pentru sănătate. Este o sursă bogată de vitamina C, vitamina B6, mangan, fibre și potasiu.

Datorită conținutului de mangan, poate deveni perfectă în ameliorarea bronșitei. Banana poate fi soluția naturală în răceală, dacă medicația nu dă roade.

Manganul este un supliment de bază în repararea țesutului pulmonar.

În terciul de banane a fost descoperită și proteina BanLec, despre care studiile efectuate la Universitatea din Michigan au descoperit că are proprietăți antivirale.

Amestecul miraculos propus împotriva tusei și bronșitei mai conține și miere, superalimentul antibacterian bogat în vitamine, zinc, potasiu, fosfor, mangan, fier, cupru, magneziu și calciu.

DE CE AVEȚI NEVOIE

2 banane medii coapte

2 linguri miere crudă ecologică sau de Manuka

400 ml apă fiartă

Fiebeți apa și zdrobiți bananele într-un recipient de sticlă. După ce ați obținut piureul de banane, adăugați apa fiartă și așteptați să se răcească, după care adăugați mierea. Beți preparatul pe durata întregii zile și veți observa cum tusea începe să cedeze.

Sursa: doctorulzilei.ro