Rețeta unui somn liniștit

0
191

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta unui somn liniștit.

În cadrul emisiunii “Adevăruri ascunse”, Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru insomnii.

Lidia Fecioru ne recomandă să consumăm această tinctură înainte de culcare.

În plus, bioenergoterapeutul susține că tinctura de propolis ne ajută și în problemele digestive.

Lidia Fecioru ne spune rețeta unui somn liniștit

“Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a spus Lidia Fecioru la “Adevăruri ascunse”.

Tinctura de propolis, beneficii pentru sănătate

Propolisul este considerat un antibiotic natural care tratează numeroase afecţiuni, atât ale pielii, cât şi ale organelor interne.

Consumat în sezonul rece, consumul propolisul întărește imunitatea și protejează organismul împotriva răcelilor și a bacteriilor.

Numeroase studii au demonstrat faptul că propolisul poate vindeca arsurile prin accelerarea dezvoltării unor noi celule.

Tinctura de propolis ameliorează durerile de stomac și ajută în caz de ulcer, enterite, colite și alte boli alte stomacului.

Un studiu a arătat că la pacienţii care iau 50 de picături de tinctură de propolis de patru ori pe zi, probabilitatea de a face o infecţie cu virusul gripal scade cu până la 40%. La majoritatea pacienţilor trataţi astfel cu propolis, timpul de vindecare se reduce la 3-4 zile, faţă de 6-7 zile, scrie csid.ro.

Propolisul este făcut din rășină care se gaseste în coaja de copaci sau muguri pe care albinele le adună și se amestecă cu fulgi de ceară.

Sursa: avantaje.ro