DSP Olt raportează trei morți din cauza COVID

0
241

DSP Olt a raportat marți, 22 martie, trei morți din cauza COVID. De la izbucnirea pandemiei COVID, 825 de olteni au fost răpuși de virusul SARS-COV2.

Primul deces raportat este cel al unui bătrân de 85 de ani, din mediul urban. Acesta a ajuns pe 3 martie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, o zi mai târziu fiind confirmat cu virusul SARS-COV2.

Avea comorbidități precum: hipertensiune arterială, tahicardie sinusală, bronhopneumopatie obstructivă cronică. A murit pe 11 martie, cauzele decesului fiind: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, bronhopneumonie, infecție Covid-19. Persoana nu era vaccinată împotriva COVID.

Un alt deces este cel al unui alt bărbat de 79 de ani, din mediul rural, ce a fost internat pe 4 martie la Spitalul Slatina, fiind confirmat cu SARS-COV2.

Avea boli asociate precum: fibrilație atrială permanentă, insuficiența cardiacă congestiva cls III NYHA, sechele AVC . A murit pe 12 martie. Persoaan nu era vaccinată împotriva COVID.

Un bărbat de 59 de ani, din mediul urban, este cel de al 825 deces COVID raaportat de DSP Olt. Olteanul a ajuns pe 15 martie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind confirmat cu virusul SARS-COV2.

Avea și diabet zaharat tip II și a decedat pe 16 martie, cauzele fiind: stop cardiorespirator, sepsis cu punct de plecare pulmonar, bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, insuficiența renala acută, infecție Covid-19. Persoana nu era vaccinată împotriva COVID.