CAS OLT ÎNCHEIE ACTE ADIȚIONALE CU FURNIZORII DE SERVICII MEDICALE PENTRU PRELUNGIREA CONTRACTELOR. CARE ESTE TERMENUL LIMITĂ

0
159

Doar până joi, 31 decembrie, inclusiv, mai au termen furnizorii de servicii medicale din judeţ să încheie cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt actele adiţionale pentru lunile ianuarie-martie 2021.

 Reprezentanţii CAS Olt au anunţat că decontarea şi contractarea serviciilor medicale se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2021.

„ CAS Olt încheie pentru luna ianuarie-martie 2021 acte adiţionale la contractele derulate în 2020 – pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CAS Olt și furnizori (documente, condiții de eligibilitate etc). Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale pentru luna ianuarie-martie 2021 prin acte adiționale la contractele derulate în anul 2020 de CAS Olt cu furnizorii se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenţă medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2021. Termenul limită de încheiere a actelor adiționale este 31 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat al CAS Olt.