Caravana de Bine a Crucii Roșii Române, în Olt

0
201

Pe 18 februarie, Crucea Roșie Română da startul unui nou proiect umanitar, care va ajunge în 16 județe din țară, în speranța unui #viitorsanatos.

Caravana face parte din Campania națională de promovare a sănătății în comunitățile rurale, este implementată cu sprijinul financiar al organizației USAID și este dedicată persoanelor vulnerabile, care vor beneficia cu acest prilej de consultații și investigații medicale gratuite, pentru depistarea și prevenirea unor afecțiuni care le pot pune în pericol sănătatea și viața.

Prima oprire a Caravanei de Bine a Crucii Roșii Române este pe 18-19 februarie în Com. Gura Teghii, jud. Buzău, Căminul Cultural Păltiniș, iar a doua, în jud. Dâmbovița, la Căminul Cultural Poiana, în perioada 25-26 februarie. Pe durata campaniei, Caravana va ajunge și în județele Arad, Botoșani, Brăila, Caraș Severin, Mehedinți, Olt (comuna Corbu), Ialomița, Covasna, Giurgiu, Vrancea, Teleorman, Bacău, Bihor, Suceava.

Caravana de Bine este susținută de parteneri responsabili, care asigură echipamente medicale de înaltă performanță și personalul medical de specialitate (medici și asistenți medicali): SanoPass, Perfect Care, Easy Medical, Philips, Clarfon, Sanofi.