Angajări la Spitalul Judeţean Slatina

0
1529

Spitalul Județean de Urgenţă (SJU) Slatina a scos la concurs patru posturi de medici rezidenţi, în diferite specialități.

Cel mai mare spital din judeţul Olt are nevoie urgentă de medici, în acest sens fiind scoase la concurs patru posturi de medici rezidenți. Astfel, se caută medic rezident ultimul an, confirmat în specialitatea nefrologie, la Secția nefrologie-compartimentul dializă peritoneală; medic rezident ultimul an, confirmat în specialitatea obstetrică-ginecologie, la Secția obstetrică-ginecologie I, medic rezident ultimul an, confirmat în specialitatea nefrologie, la Centrul de hemodializă și medic rezident ultimul an, confirmat în specialitatea hematologie, la Secția medicină internă. Toate posturile sunt cu normă întreagă.

Potrivit reprezentanţilor SJU Slatina pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să facă dovadă că sunt apţi din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii şi să achite o taxă de 150 de lei. Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile de la apariția anunțului în Viața medicală, iar concursul se organizează după 30 zile de la publicare, fără a depăși 90 de zile. Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.

Ilie Bîzoi