Alte două containere modulare pentru spitalele din Caracal şi Corabia

0
162

Instituţia Prefectului – Judeţul Olt şi Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale vin în sprijinul Spitalului Municipal Caracal și Spitalului Orășenesc Corabia prin suplimentarea numărului de construcţii uşoare din elemente modulate pentru asigurarea unor condiţii corespunzătoare pentru efectuarea triajului observaţional/epidemiologic.

Astfel, vineri, cele două unități medicale din județul Olt au primit câte o construcție ușoară din elemente modulate, cu paturi și cazarmament și 1 radiator electric.

”O construcţie uşoară din elemente modulate dotată cu paturi și cazarmament și 1 radiator electric urmează a fi transportată şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea utilizării în acelaşi scop.
Aceste acţiuni se circumscriu efortului comun depus de autorităţile judeţene, autorităţile administraţiei publice locale, managerii, medicilor şi personalului medical din unităţile medicale din judeţul nostru de a asigura condiţii corespunzătoare pentru tratamentul pacienţilor care solicită asistenţă medicală specializată.” a declarat Florin Homorean, Prefectul Judeţului Olt.