Val de probleme semnalate de locuitorii din Scornicești deputatului Marius Iancu

0
506

Prezent la Scornicești pentru lansarea candidatului George Brînaru pentru Primăria Scornicești, deputatul Marius Iancu a precizat că locuitorii din zonă sunt nemulțumiți pentru că orașul a rămas încremenit în trecut.

„Scornicești merită să aibă un primar așa cum este George Brînaru, de asemenea îi susțin echipa de consilieri, o echipă de oameni din Scornicești, gospodari și profesioniști. Sunt de câțiva ani în acest oraș, am cabinetul parlamentar aici, toată lumea este nemulțumită pentru că orașul a rămas încremenit în trecut, iar în tot acest timp totul s-a degradat. Pe 27 septembrie cetățenii orașului Scornicești sper să aleagă ca orașul lor să devină european, sunt multe de făcut aici”, a spus parlamentarul oltean.

Marius Iancu spune că localnicii i-au semnalat, în ultimii ani, mai multe probleme, fiecare zonă având specificul său.

„Problemele sunt diferite, în funcție de zona în care locuiesc oamenii. De exemplu, aici, în centru, cele mai stingente probleme sunt câinii, mizeria, lipsa parcurilor, lipsa spațiilor verzi, faptul că blocurile nu au fost anvelopate. La sate sunt probleme de infrastructură, probleme legate de gunoi, nu există o firmă de salubritate în Scornicești, nici în satele limitrofe, sunt locuințe fără apă, fără canalizare și fără asfalt”, a adăugat deputatul PSD Marius Iancu.