PNL OLT ÎȘI ALEGE NOUA CONDUCERE

0
1371

Vineri, 2 februarie, PNL Olt își alege noua conducere. 

Pentru prima oară în istoria modernă a liberalilor din Olt, Adunarea Generală se va întruni la Caracal pentru a-și alege noua structură de conducere. Nu la Slatina cum s-a întâmplat în ultimii 34 de ani.

Comitetul de coordonare județean pentru alegerea conducerii, președinte, vicepreședinți, secretar și a Biroulului Județean de conducere, este coordonat de către deputatul Gigel Știrbu. Data aleasa și localitatea ne face să credem că au un scop ascuns de a ține alegerile la Caracal și nu la Slatina, subiect asupra căruia nu dorim să insistăm. Am înțeles că au fost invitați cei din conducerea partidului și probabil va veni și președintele Nicolae Ciucă și doamna senator Alina Gorghiu, ministrul Justiției. Până la această dată și-a anunțat, în termenul stabilit, candidatura pentru președinte interimar Gigel Știrbu, cel mai vechi om politic din județul Olt. Pentru celelalte funcții de conducere sunt mai multe candidaturi, printre care a primarului din Scornicești, Daniel Tudor, a celui din Studina, Marian Vasile și probabil alți oameni importanți din municipiile Slatina și Caracal.

Pentru câteva ore, municipiul Caracal va îmbrăca culoarea galbenă-albastră, după care va reveni la culoarea sa tradițională, cea roșie.

Succes liberalilor olteni!