Paul Stănescu: „Chiar regret că Dan Ciocan a fost pe lista PSD”

1
1031

Prezent la BEJ Olt pentru depunerea candidaturilor pentru Alegerile parlamentare din 6 decembrie, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, i-a mulțumit neurologului Renică Diconescu pentru întreaga sa activitate din Comisia de Sănătate, totodată a apreciat demersurile lui Alexandru Stănescu, președintele Comisie de Agricultură.

„Privind lista, aș vrea să mulțumesc unor colegi care astăzi nu mai sunt pe locurile eligibile, știm cu toții lucrul acesta. Vreau să-i mulțumesc colegului meu, senator și medic, Renică Diaconescu, pentru activitatea pe care a avut-o în Parlament ca vicepreședinte al Comisiei de Sănătate, acesta împărțindu-și munca atât în Parlament, cât și în Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Vine o vreme când mai schimbăm lucrurile, pentru că vedeți deja mai mult de 50 la sută din lista pentru alegerile parlamentare la nivelul județului Olt s-a schimbat, sunt oameni tineri, pe care îi știți, nu vă mai spun despre ei. Îi mulțumesc și fratelui meu, Alexandru Stănescu, care ca președinte al Comisiei de Agricultură, și nu o spun că suntem rude, a fost foarte apreciat, a fost printre cei mai buni președinți ai acestei comisii”, a spus senatorul de Olt.

Stănescu, care deschide lista la Senat pentru un nou mandat, nu a avut cuvinte de laudă la adresa deputatului Dan Ciocan, spunând că regretă că, în mandatul anterior, s-a regăsit pe listele PSD.

„Nu pot să mulțumesc domnului deputat Dan Ciocan, chiar regret că a fost pe lista PSD. Domnul Florin Iordache este președintele Consiliului Legislativ, a mers într-o altă direcție, este foarte bine, mă bucur că este acolo și sper ca această instituție va fi coordonată așa cum trebuie. Sigur sunt multe lucruri, multe amănunte, pe care le știți. Ca și target la aceste alegeri este numărul de voturi pe care îl obținem de la cetățenii din județ, cât de mult ne apreciază. Nu fac nicio estimare, nu dau pronosticuri”, a adăugat Paul Stănescu.

 

1 COMENTARIU

  1. Un tractorist multumeste ,,colegului” medic neurolog. Ne-am dat dracu Zlatina, parca te vad coleg si cu Dorneanu. La brutarie , desigur.

Comentariile sunt închise.