OFICIAL. CJ Olt are conducere social democrată

1
586

Sala Europa a Consiliului Județean Olt a găzduit, joi, 5 noiembrie, ședința pentru alegerea celor doi vicepreședinți, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu.

Vizibil emoționat, Ionuț Ivan a precizat că obiectivul său este aplicarea programului de guvernare locală.

„Fac parte dintr-o echipă puternică, responsabilă, pregătită să continue proiectele necesare dezvoltării județului Olt. Obiectivul nostru comun este aplicarea în totalitate a programului de guvernare locală, pentru care cetățenii ne-au acordat votul de încredere, un program bine țintit, aplicabil, pentru sănătate, mediu, infrastructură rutieră, infrastructură socială și cea de urgență, creat pentru a oferi oltenilor siguranța unui trai mai bun”, a spus Ivan.

Virgil Delureanu a făcut parte din conducerea CJ Olt și în primul mandat al președintelui Marius Oprescu.

Delureanu a precizat că această funcție îl onorează, dar îl și obligă.

„Este o funcție care te onorează, dar totodată te și obligă. Am plecat cu domnul președinte acum patru ani în această echipă, împreună cu ALDE, acum este un lucru inedit deoarece nu s-a pomenit în istoria acestui partid ca să avem doi vicepreședinți și președintele Consiliului Județean. Vom continua ceea ce am început, împreună și cu domnul vice Ionuț Ivan, vom duce la îndeplinire programul județean pe care ni l-am propus, legat în primul rând de sănătate, educație și infrastructură. Sperăm să aducem cetățenilor din județul Olt tot ceea ce își doresc. Sper să fie o relație extraordinară între noi și să fie totul bine”, a spus Delureanu la finalul ședinței.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când întreaga conducere a forului județean este asigurată de social-democrați.

„Ne propunem multe lucruri, ele se regăsesc în acea broșură cu care ne-am prezentat în fața cetățenilor din județul Olt. Programul de guvernare locală, sunt multe lucruri bune pe care ni le propunem în acest mandat, formula este una inedită pentru Partidul Social Democrat. Nu știu dacă în istoria partidului, din 1990 și până în prezent, Consiliul Județean, datorită votului masiv al cetățenilor, cărora le mulțumim încă odată, atât președintele, cât și cei doi vicepreședinți, sunt ai PSD. Îi felicit și eu pe colegii mei pentru susținerea consilierilor județeni și, de asemenea, susținerea întregii organizații, așa cum știți noi am trecut prin toate colegiile, neputând întruni Comitetul Politic Județean într-o singură sală, din cauza pandemiei. Am trecut prin toate colegiile și am stat de vorbă cu colegii noștri, iar cei doi vicepreședinți și-au luat susținerea tuturor colegilor noștri pentru aceste două funcții politice pe care le ocupă începând de astăzi. În CJ încercăm să aducem tineri alături de oamenii mai în vârstă și cu experiență, precum și pe lista de la alegerile parlamentare avem o serie de tineri, de asemenea alături de oamenii cu experiență, eu cred că e bine de fiecare dată să ții cont, nu poți să spui că doar cu tinerii sau doar cu cei cu mai multă experiență, îmbinarea trebuie să fie una perfectă pentru că, de ce nu, trebuie să ne gândim și la viitorul acestui partid, ceea ce se întâmplă atunci când noi nu vom mai fi aici”, a spus Oprescu.

 

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.