Voiculescu, vot pentru aprobarea Ordonanței de Guvern care înființează Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate

0
200

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu a anunțat că Senatul a aprobat funcționarea Agenției Naționale pentru dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate. Această instituție va prelua managementul construcției celor 3 spitale regionale începute și va ierarhiza lista de investiții noi care vor primi fonduri din PNRR.

Am votat în Senat pentru aprobarea Ordonanței de Guvern care înființează Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS). Această instituție va prelua managementul construcției celor 3 spitale regionale începute și va ierarhiza lista de investiții noi care vor primi fonduri din PNRR.
Urmează ca proiectul să fie supus la vot și în Camera Deputaților, după care, în ideea în care va primi accept favorabil, agenția va putea să înceapă evaluarea proiectelor depuse de comunitățile locale și să le aleagă pe cele prioritare.
Pregătirea, selecția și implementarea în timp util a proiectelor de investiții în infrastructura de sănătate este o prioritate a PNL.” a precizat liberalul oltean.