Deputatul Florin Barbu: ”Cîțu este UN MANAGER PROST”

0
284

Deputatul de Olt Florin Barbu susține că Cîțu este un manager prost care a reintrodus taxele eliminate de PSD. Parlamentarul motivează afirmațiile făcute astfel:
”Una declarau liberalii în campaniile electorale, când erau adepții reducerii fiscalității, a supraimpozitarii muncii și a reducerii evaziunii fiscale, și alta este „filosofia” lor economică acum, când sunt la Guvernare.
TAXE PESTE TAXE.
Unele din cele 102 taxe parafiscale eliminate de PSD au fost reintroduse, pe sest, de PNL.
Iar finantistul vizionar Cîțu a mai adăugat ALTE 33 DE NOI TAXE.
Nu are nicio logică această măsură, la fel ca multe altele, pentru că acest Guvern nu este în stare să colecteze taxele și impozitele existente.
La finalul lui 2019, nivelul de colectare era la un minim istoric de 26,8% din PIB.
Cîțu este UN MANAGER PROST pentru că nu pune pe primul loc interesul și dezvoltarea companiei, adică a României și este ceea ce a fost întotdeauna- PARTENERUL BĂNCILOR.
Refuză să colecteze TVA-ul și impozitele de la marile companii multinaționale, face împrumuturi imense pentru a susține băncile pentru care România a ajuns în paradis fiscal, iar salariațiilor români le taie și le îngheață veniturile, îi duce pe pensionari la limita sărăciei, subfinanțează Sănătatea și Educația, nu crește alocațiile copiilor și nu acordă ajutoare către HORECA și alte domenii afectate de pandemie.
De aceea, construcția Proiectlui de Buget este greșită și România a devenit o adevărată „bombă socială”.
Se înmulțesc protestele, iar criza din Valea Jiului pe care Guvernul Cîțu refuză să o vadă, va avea efecte grave.
Pentru că românii nu pot suporta mult AROGANȚA celor nu știu decât „SĂ TAIE ȘI SĂ TAXEZE”!” a declarat Barbu.