Cu ce se ocupă Matei Stratan, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea

0
607

Matei Stratan a vorbit despre modul în care își câștigă banii în prezent și a spus cu ce se ocupă. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea susține că nu este acel milionar despre care vorbește toată lumea și nu își însușește banii familiei.
Tatăl fetiței Mădălinei Ghenea se ocupă în prezent cu realizarea de fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice și mai lucrează la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane. Matei Stratan provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună, iar averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro. Familia Stratan deține numeroase proprietăți și un parc auto impresionant. Chiar dacă familia sa este bogată, Matei Stratan are salariu și își câștigă singur banii. El are propria companie și face muzică pentru filme.
Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.
Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.

Sursă: www.libertatea.ro