Sfârșit tragic pentru un pescar din Slătioara

0
658

Un pescar din Slătioara în vârstă de 63 ani a căzut cu autoturismul său marca Logan în râul Olt în timp ce încerca să ocupe un loc bun de pescuit. Tragedia s-a petrecut în zona pe care pescarii o numesc Balta Ciobanului, aflat în perimetrul râului Olt. Din spusele martorilor omul se pare că a încercat să întoarcă mașina și într-un moment de neatenție a scăpat cu ea în râu.

Nenorocirea a avut loc marți seară iar martorii prezenți la fața locului au alertat de urgență prin serviciul 112 echipaje de la SMURD și SJA.

La fața locului au sosit în cel mai scurt timp pompierii din Slatina cu mai multe autospeciale și cu o ambarcațiune cu motor, un echipaj SMURD, dar echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, care au început imediat căutările. Trupul bărbatului a fost scos în câteva minute iar echipajele de pe ambulanță au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate acestea au fost în zadar, aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

„La fața locului au intervenit echipaje de pompieri de la Descarcerare, SMURD, dar și echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Bărbatul a fost scos din autoturism și i s-au executat imediat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, fără rezultat pozitiv. El a fost declarat decedat de medicul de la Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.