Caracal: Cine are de câștigat din războiul PRIMAR CONTRA VICEPRIMAR?

0
4215

Primăria municipiului Caracal, în cei 27 de ani, de după… „Marea minciună națională”, a avut parte de multe răzmerițe, lovituri „teatrale” și lupte interne: primar-viceprimar, primar-consilieri locali, primar-președinte Consiliul Județean, primar-parlamentar de Colegiu (Caracal)…
În urmă cu aproape 2 ani, toată lumea credea că, actuala echipă de conducere a primăriei Caracal, post eră „CIOCÂZAN”, va face minuni, în sensul bun al cuvântului.


Acest mariaj, între primarul RADU LIVIU și viceprimarul STĂNESCU OCTAVIAN, n-a ținut decât o… primăvară, cea a anului 2017, după care au început problemele. Mai întâi, și-au întors „spatele” unul altuia, apoi au început să-și arunce vorbe răutăcioase și nepotrivite, ca, mai apoi, să-și „oficializeze” dușmănia pe față, permanent! Atât au așteptat „șacalii”, „profitorii” din presa locală (unii!!!), prietenii dornici de profit, funcții sau alte avantaje și, nu în ultimul rând, „cântăreții” și „răspândacii” de profesie.
Doi oameni serioși, cu experiență în administrație, tineri, cu scaun la cap, s-au lăsat manipulați, împinși spre o „prăpastie”, în care, iremediabil, vor cădea tot împreună. Dumnezeu știe ce se poate alege în final de ei, de un lucru suntem siguri: din noroi nu poți să ieși cu hainele curate! Credem că, din această luptă, a celor doi „cocoșei”, nu va avea – în afară de profitori, și de cei care bagă bățul printre gard – nimeni de câștigat. Nici comunitatea locală, nici primarul și viceprimarul, și nici PSD, partidul care-i are în ograda lui!
De aceea, se impune, de urgență, pentru binele Caracalului, în primul rând, ca președintele PSD Olt Paul Stănescu și deputatul Ciocan, doi politicieni influenți și responsabili, să intervină, pentru ca la Caracal să nu asistăm la un fiasco în administrația locală. Este o datorie și o obligație!