Zi specială pentru copiii din Coteana

0
758

Nu există bucurie mai mare ca zâmbetul sincer al unui copil încântat că Moș Crăciun nu l-a uitat anul acesta și-l va răsplătit cu daruri alese pentru faptele sale bune de peste an. Această bucurie s-a văzut joi, 22 decembrie, pe chipul a sute de copii din comuna Coteana care au primit de la Bătrânul cel Bun cadouri alese.

Într-un cadru festiv, în incinta Căminului Cultural din localitate, cei mici însoțiți de părinți, bunici sau chiar frați mai mari, l-au așteptat nerăbdători pe Moșul.

Moș Crăciun nu a uitat nici de dascălii din școala din Coteana, oferindu-le nouă table inteligente pentru a le ușura procesul de predare.

Dragi copii, v-am pregătit o surpriză. De asemenea și pentru domnii profesori am ceva special. Am achiziționat nouă table inteligentă pentru fiecare clasă, iar din ianuarie vor fi montate. Mai am însă o surpriză pentru elevii clasei a VIII-a. Vreau să vă provoc, acum în pragul primului examen important din viața voastră. Așa că vă propun să învățați, iar primele trei medii vor fi răsplătite cu câte un telefon de ultimă generație. Vă aștept după examenul de capacitate cu cele mai bune note!” a transmis Ionuț Dima.

Cei prezenți s-au distrat de minune, cântând și dansând, alături de coregraful Edi Stancu și trupa sa.