ȘOCANT. Primarul din Verguleasa despre fetița abandonată: „Mama i-a lăsat și un rucsac”

0
1099

Primarul din Verguleasa, Valentin Piciu, spune că fetița descoperită la marginea drumului, la ieșirea din satul Căzănești, era îngrijită și frumos îmbrăcată. Mai mult de atât, mama i-a lăsat și un rucsac cu lapte praf, biberon și tratament pentru colici.

„Fetița era îmbracată frumos. Mama i-a lăsat un rucsac în care s-au găsit un biberon, lapte praf și Espumisan (n. red. – folosit pentru tratamentul colicilor). Se face o anchetă, se iau amprente”, a spus primarul.

Acesta a precizat că polițiștii au investigat o pistă cu o mașină ce a fost văzută în zonă, însă cercetările nu au dus la descoperirea mamei fetiței până în prezent.

„Poliția a intrat pe fir, chiar acum am vorbit cu șeful de post, nu au nicio pistă la acest moment. Prin zonă nu se știe că ar fi fost cineva cu un copil mic. Se presupune că mama nu este din zonă. Polițiștii au investigat o pistă. Un băiat ar fi văzut în această zonă o mașină din Dolj, le-a dat și numărul. Poliția a verificat, iar acum mașina este deținută de cineva din Curtișoara, dar poate oamenii nu au nicio legătură. Deci nu s-a ajuns la nicio concluzie. Fetița a fost găsită la ieșirea din satul Căzănești, spre Vănești”, a adugat primarul din Verguleasa.

Un bebeluș de două luni a fost descoperit, joi seara, pe marginea drumului, în satul Căzănești, din comuna Verguleasa, Olt. Fetița este sănătoasă și va fi preluată de DGASPC Olt.