Președintele PNL Olt, Costel Moisescu, a fost condus pe ultimul drum

0
4733

Președintele Partidului Național Liberal Olt, Costel Moisescu, a fost, astăzi, condus pe ultimul drum. Sute de oamenii au participat la înmormântare, printre care și importanți oameni politici din Olt și nu numai.

Însoțit pe ultimul drum de zeci de prieteni, apropiați ai familiei, lideri importanți de la PNL dar și simpli oameni, Costel Moisescu a fost înmormântat în localitatea Mărgineni din Scornicești. Moisescu rămâne pentru cei care l-au cunoscut și nu numai un om de onoare.

“A fost un suflet frumos, bun. Un om modest, un om care atunci când putea te ajuta”, a spus despre el, plângând, o femeie între două vârste care a luat parte la înmormântare.

Acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa. Pare a fi o glumă proastă, dar din nefericire este adevărat. Informația a fost confirmată chiar de edilul orașului Scornicești, Ion Prioteasa, cel care se pare a fost printre ultimele persoane cu care a vorbit la telefon.

Slujba de înmormântare a avut loc în jurul prânzului la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din localitatea Mărgineni, iar înmormântarea în cimitirul lăcașului de cult. Costel Moisescu a fost condus pe ultimul drum, dincolo de rude și apropiați, de colegi și lideri ai Partidului Național Liberal. Inclusiv președintele partidului, Ludovic Orban, a fost prezent la tristul eveniment. Senatoarea Siminica Mirea, deputații Mihai Voicu și Gigel Știrbu, Virgil Guran și Iulian Dumitrescu au fost și ei să-și ia un ultim rămas bun de la Costel Moisescu. Nu au lipsit nici reprezentanții celorlalte partide cu care Costel Moisescu a dus o luptă de la egal la egal pe scena politică. Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, Ioan Ciugulea de la ALDE au venit și ei la înmormântare.

Președintele PNL Olt, a murit vineri dimineață în urma unui infarct suferit la vârsta de numai 51 de ani. Rudele acestuia sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a întâmplat o asemenea tragedie. Costel Moisescu nu era cunoscut ca având probleme de sănătate. Mai mult chiar joi seară a fost la Cungrea împreună cu edilul de acolo unde a participat la recepția unor lucrări.

În primăvara acestui an a fost ales președinte al Organizației Județene de la PNL Olt. Avea o grămadă de planuri pentru a relansa scena politică, din nefericire se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. Liberalii olteni sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum s-a întâmplat acest tragic eveniment.

Cotidianul nostru transmite familiei Sincere condoleanțe!