Siminica Mirea: ”Oltenia înregistrează cele mai mari tarife de energie electrică”

1
217

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că Oltenia înregistrează cele mai mari tarife de energie electrică mai exact 206,35 lei MW/h.
”Oltenia înregistrează cele mai mari tarife de energie electrică – 206,35 lei MW/h.
După cum bine ştim, de la data de 1 ianuarie, energia electrică a suferit o scumpire invers proportională cu veniturile românilor, accentuând astfel actuala situaţie nefavorabilă în care România se află.
Însă, cu toate acestea, de ce există diferenţe între regiuni, şi implicit, între cetăţeni? Vă spun asta, deoarece, în regiunea Muntenia Sud, tariful energiei electrice este de 157,18 lei MW/h, iar astfel, promisiunea făcută în legătură cu definirea consumatorului vulnerabil pentru protejarea celor 4,5 milioane de cetăţeni care nu îşi permit un consum mai mare de 55 KWh pe lună, a fost în zadar!
Concluzia e simplă, dar nedreaptă: Energia s-a scumpit, iar noi va trebui să o plătim.
Tocmai de aceea, din respect pentru TOŢI cetăţenii acestei tări, am votat ÎMPOTRIVA proiectului ce vizează plafonarea salariilor şi a sporurilor. Trebuie să ţinem cont de situaţia românilor şi de scumpirile din ultima perioadă la alimente, servicii şi ENERGIE ELECTRICĂ!” a declarat demintarul oltean.

1 COMENTARIU

  1. perfect adevarat ce spuneti dna dta nici nu stii ce salarii si sporuri au privatii ptr ca nu te intereseaza de ei ptr voi comunistii nu exita decat bugetarii

Comments are closed.