Parcul Constantin Poroineanu din Caracal luat cu asalt de participanţii la Maratonul Romanaţiului

1
842

Intrat în calendarul competiţional ,,Romanați Trail Run”, ediţia a II-a a evenimentului sportiv al Primăverii  a reunit la linia de start pentru cele trei circuite competiţionale( semimaraton 21 Km Cros 11 Km şi Cros 5 Km) peste 250 de sportivi din ţară şi străinătate.  Alături de români au intrat în competiţie şi portughezi, bosniaci şi americani care au luat cu asalt Parcul “Constantin Poroineanu din Caracal locul de unde s-a dat startul şi sosirea concurenţilor .Printre sutele de concurenţi înscrişi în competiţie s-a aflat şi Ion Doldurea, primarul localităţii care a participat la crosul de 5km pe care l-a încheiat onorabil.

Finalul competiţiei a apartinut copiilor care au participat la crosul din interiorul parcului, cros desfăşurat pe grupe de varstă, după toate regulile competiţiei, la final câştigătorii fiind premiati cu diplome şi pungi cu dulciuri.

Organizatorii celei de-a doua ediții a Maratonului ,,Romanați Trail Run”, Clubul Rotary Caracal, Primaria Municipiului Caracal si Fundatia Judeteana pentru Tineret Olt au hotărât ca în acest an, competiţia să fie una caritabilă  iar cea mai mare parte a banilor stransi din contributia de participare, şi a sponsorizărilor făcute cu generozitate de oamenii de afaceri caracaleni care s-au alăturat evenimentului , să fie donaţi  pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din mun Caracal, diagnosticati cu tulburare de spectru autist sau perturbarea activitatii atentiei (ADHD).

Meritul pentru organizarea ireproşabilă a unei asemenea competiţii de nivel internaţional , le revine soţilor Alexandra şi Doru Popa, ea un renumit şi apreciat medic ortoped în toată Oltenia – câştigătoare a diferitelor competiţii sportive naţionale şi internaţionale, iar el director al Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Olt un împătimit al sportului şi al mişcării în aer liber.

Felicitări şi Jos Pălăria !

Doru Tudor

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua!
    Nu a fost nici un bosniac la start.
    În afară de români, au fost participanți din SUA, Polonia, Portugalia și Macedonia de Nord. Se vede și după drapelele aduse de alergătorii străini.
    De acord că a fost un eveniment frumos și bine organizat.
    Felicitări organizatorilor!

Comments are closed.