Microbuz, lovit de un autoturism între localitățile Schitu și Greci

0
879

Un microbuz a fost lovit de un autoturism pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Greci. Microbuzul era condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, iar mașina de un slătinean, de 67 de ani. În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina și un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Nicolae Titulescu.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”,au transmis reprezentanții IPJ Olt.