FOTO. Mașină răsturnată între Găneasa și Piatra-Olt. Poliția face cercetări, după ce proprietarul autoturismului a fugit

0
386

O mașină s-a răsturnat în această dimineață, 2 martie, ora 4.30, pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Găneasa și Piatra-Olt.

Polițiștii olteni au găsit mașina fără plăcuțele de înmatriculare, iar șoferul fugise. Oamenii legii bănuiesc că proprietarul mașinii, un bărbat de 30 de ani, din Balș, care nu deține permis, a condus pe drumul Național 65-European 574, iar după sensul giratoriu de la Piatra-Olt s-a răsturnat.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt care au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, fără a mai avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și fără a fi identificată nicio persoană în acesta sau în zona acestuia. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul aparține unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuarea verificărilor, bărbatul, de 30 de ani, este bănuit că ar fi condus autoturismul pe Drumul Național 65 – European 574, din direcția Balș către Găneasa, iar după sensul giratoriu din localitatea Piatra-Olt, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind produse doar pagube materiale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursa foto deschidere: grup facebook Info Trafic Slatina