Amenzi record, în ultimele 24 de ore

0
574

În ultimele 24 de ore au fost efectuate aproximativ 200 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate. Amenzile aplicate au ajuns la un adevărat record.

„În urma activităților de verificare desfășurate, în intervalul de referință, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, în valoare de aproximativ 245.000 lei”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

Totodată, au continuat activitățile în domeniul combaterii criminalitășii economice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt aplicând zece sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 65.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Agenții economici oferea spre vânzare produse în alte condiții decât cele prevăzute de actul normativ.

În ultimele 24 de ore, aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.