VIDEO. Acoperișul unui bloc din Slatina, în flăcări

0
457

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt au intervenit vineri, 5 noiembrie, în jurul orei 19.00, pe strada Arinului din Slatina, unde acoperișul unui bloc a luat foc.

28 de persoane au fost evacuate din blocul cu acoperișul în flăcări, dar nu au fost  persoane care au necesitate îngrijiri medicale.

„Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, în municipiul Slatina, strada Arinului. S-a acționat pentru localizarea focarului, concomitent cu evacuarea a 28 de persoanelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul unui bloc, regim parter și patru etaje. Au ars aproximativ 120 de metri pătrați de acoperiș și a fost afectat un apartament, aflat la etajul 4, din cauza apei refulate pentru stingerea incendiului. Accesul locatarilor în apartamente a fost permis în câteva ore de la izbucnirea incendiului.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului folosirea unei lămpi cu combustibil gazos, fără respectarea normelor, pe timpul unor lucrări de refacere a hidroizolației la blocul de locuințe al cărui acoperiș a fost cuprins de flăcări.

Vom reveni cu amănunte.