Teatrul Național Caracal și-a suspendat spectacolele din cauza unei inundații

0
304

O conductă de apa aflată sub presiune s-a fisurat zilele trecute și a inundat incinta Teatrului Național din Caracal fără a produce, din fericire,  prea multe pagube .

  „Din motive tehnice, toate activitățile care urmau a avea loc în luna octombrie la Teatrul Național Caracal vor fi suspendate. În urma unei inundații în zona foaier et. 1, sala de spectacole a fost afectată. Totodată au loc lucrări de înlocuire a unei țevi de aducție de apă în teatru. Vom reveni curând cu un anunț în legătură cu reluarea activității în cadrul instituției. Mulțumim pentru înțelegere!”  este anunțul făcut de conducerea Centrului Cultural  Caracal.

Primarul localitații Liviu Radu,  ne asigură că lucrurile vor fi remediate cât mai urgent „În week-end, s-a spart o țeavă. Cum nu avem paznic la Teatru, inundația a fost observată târziu, după ce s-a infiltrat apa în sala de spectacole. Se lucrează acolo, s-a finalizat partea de refacere a instalației. Nu este ceva grav, este vorba de câteva reparații. În ceea ce privește spectacolele, oricum nu erau programate prea multe, după cazul Dincă fiind luată decizia de reducere a spectacolelor în oraș, în semn de solidaritate cu familiile victimelor ” ,ne- a precizat edilul .

                                                                                                               Doru Tudor