Municipiul Caracal și comuna Orlea, contracte prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”

1
1687

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 574.139.125,70 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea străzilor și drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, reabilitarea unor parcări, trotuare și alei pietonale, precum și refacerea unor podețe de acces.

la nivelul județului Olt au fost semnate următoarele contracte:

 • Asfaltare drumuri comunale în comuna Orlea, județul Olt. Suma alocată pentru acest proiect este de 15.000.000,00 lei
 • Reabilitare parcări, trotuare, alei pietonale și carosabile adiacente arterei de circulație Calea București în municipiul Caracal, județul Olt. Suma alocată pentru acest proiect este 25.000.000,00 lei

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.153, în valoare totală de 12.792.591.494 de lei.

1 COMENTARIU

 1. Puneți mana și asfaltați străzile din Caracal care le-ati spart cu apa voastră– Ne-am stricat mașinile…
  Domnule Primar al Mun. Caracal , matale mai lasă Spectacolele și Teatru și pune-i pe angajați la treabă să asfalteze sau sa repare gropile pe Dobrogeanu Gherea , Mircea Vodă,
  Aveți contracte cu mecanicii sa țineți gropile în halul asta ???
  Dumneavoastră vă convine ca mergeți cu mașinile de la Primărie , dar noi cetățenii care avem un amărât de salariu ce facem ???
  Îl dam pe tot la mecanici… !!!

Comments are closed.