Florin Homorean, viitorul prefect al județului Olt: „Dacă premierul Orban are încredere în capacitatea mea de a îndeplini această funcție, sunt onorat”

0
2001

În ședinta de Guvern de vineri, 6 decembrie, vor fi schimbați mai mulți prefecți din țară. Printre cei înlocuiți ar putea fi și actualul prefect de Olt, Angela Nicolae. Singura propunere validată în ședința Biroului Politic Județean al PNL Olt pentru preluarea funcției de prefect este Florin Homorean.

Contactat telefonic, Homorean a declarat pentru Gazeta Oltului: „Dacă domnul premier Ludovic Orban are încredere în capacitatea mea de a îndeplini această funcție, normal că sunt onorat”.

Homorean a mai deținut funcții publice de conducere, traiectoria sa profesională, până în prezent, fiind una ascendentă. Acesta a ocupat timp de aproape 10 ani funcția de comisar șef al Gărzii de Mediu Olt, iar din 2015 lucrează la Comisariatul General al Gărzii Naționale de Mediu. De asemenea, Homorean a fost și vicepreședintele unui grup de lucru pe perioada Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și a reprezentat România în alte proiecte internaționale cu caracter de mediu. Homorean este căsătorit și are o fată.