EXPO-FLORA. Edilul Moț și cei doi viceprimari ai Slatinei au stat de vorbă cu producătorii de flori

0
373

 Zeci de sortimente de flori au fost aliniate pe strada din apropierea Parcului Tineretului din Slatina, la cea de a XXVI-a ediție a Expo-Flora, deschisă până duminică.

Primarul Slatinei, Emil Moț, și cei doi viceprimari, Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, au vizitat vineri dimineață, 20 mai, Târgul de Flori.

Moț a precizat că anul acesta au venit mai puțin producători de flori la EXPO-FLORA este 44, față de anii trecuți. Edilul Slatinei a precizat că este posibil ca și producătorii de flori să fie fost afectați de pandemie.

„Atmosfera este foarte bună, anul acesta avem 44 de producători și comercianți, sunt mai puțini decât anii trecuți, media noastră era undeva la 60. Noi am făcut promovare, probabil că pandemia i-a afectat și pe acești producători de flori. Eu sper ca anul viitor să vină tot mai mulți. După cum ați văzut, este a XXVI-a ediție a Expo Flora la Slatina, am schimbat locația, suntem în Parcul Tineretului, este mult mai deschis, producătorii au apreciat mai mult această locație. De joi, 19 mai, au început să vină oamenii din Slatina să cumpere flori, să se plimbe, să le vadă, să le aprecieze. O să avem expoziția deschisă până duminică, trei zile cu soare, este și sărbătoare. Eu sper ca toți slătinenii să vină să se bucure de aceste frumuseți, îi invit pe toți, în fiecare zi, de dimineață până seara, în Parcul Tineretului, să se bucure de aceste flori. Sunt mulți dintre oameni pe care i-am revăzut, au fost și acum trei-patru ani, impresia este bună, deja este aglomerat, deși este 10 dimineață”, a spus primarul Slatinei.

Delegația de la Primăria Slatina s-a întâlnit și cu elevii Școlii Constantin Brâncoveanu Slatina, aceștia efectuând o paradă cu ocazia împlinirii a 35 de ani de existență.

Cu pancarte, steaguri și baloane, elevii plecat din curtea Școlii Constantin Brâncoveanu Slatina, au trecut prin fața Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt, au străbătut străzile Slatinei, ajungând apoi în Parcul Tineretului din Slatina. Directorul unității de învățământ, Daniel Noajă, și două fetițe au înmânat primarului Emil Moț și celor doi viceprimari ai Slatinei plachete aniversare.