Siminica Mirea: ”Am votat pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică, unde fiecare va avea posibilitatea de a reuşi”

0
114

Mai hotărâtă ca niciodată, Siminica Mirea, însoțită de soțul său Ionel Mirea au mers să voteze pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică.
Siminica Mirea candidează din partea PSD pentru un nou mandat ca senator în Parlamentul României.
”Astăzi, 6 decembrie, am votat pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică, unde fiecare va avea posibilitatea de a reuşi.
În astfel de momente, votul contează şi reprezintă cel mai puternic instrument aflat la îndemâna noastră, aşadar, să-l folosim cu multă atenţie şi înţelepciune, punând în balanţă prezentul, cât şi direcţia în care România va merge pentru următorii patru ani.
Avem ocazia de a îndrepta lucrurile spre bine. Votăm şi alegem oameni capabili şi responsabili, iar în acelaşi timp ne asigurăm siguranța unui trai mai bun.
Dragi români şi cetăţeni ai judeţului Olt, respectând cu stricteţe normele şi regulile de protecţie contra Coronavirusului, vă aşteptăm pe toţi la vot să alegeţi cu încredere echipa care va reprezenta şi conduce România spre evoluţie.” a precizat Siminica Mirea.