Caracaleanul Adrian Chesnoiu nu mai este șef la AFIR

0
2472

Șeful Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale (AFIR), caracaleanul ADRIAN IONUȚ CHESNOIU, va fi delegat prin Ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău, pentru coordonarea activității și dezvoltarea unei noi strategii de dezvoltare a Băncii.

Potrivit AFIR, delegarea se face începând cu data de 13 decembrie 2019.

„Vă mulțumesc tuturor pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea si profesionalismul de care am dat cu totii dovadă în acești 3 ani! Rămân în continuare directorul general, dar pentru moment s-a considerat că datorită performanțelor avute voi aduce un plus de valoare agriculturii românești prin delegarea la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.
Ca atare, mă simt onorat și mândru că astăzi conduc cea mai importantă Agenție din cadrul MADR, că împreună am adus România de la locul 24 pe locul 3 în Europa ca nivel de absorbție și vă doresc să avem în continuare cel puțin aceleași rezultate remarcabile ca cele obținute împreună! Vă urez Sărbători Fericite și Binecuvântate!”
a ținut sa precizeze ADRIAN CHESNOIU, director general AFIR.