EXCLUSIV: ”Este o lucrătură!” | Senatorul Renică Diaconescu, acuzat pe nedrept

0
1817

Partidul Național Liberal, filiala Olt a propagat în mediul online informația cum că senatorul de Olt Renică Diaconescu ar fi votat împotriva unei inițiative legislative a partidului de dreapta, inițiativă care ar prevedea majorarea alocației pentru copii.

Contactat, senatorul Renică Diaconescu dezminte informația, considerând că este una eronată și care nu are niciun fundament real.

”Sunt contrariat și indignat de metoda mișelească în care unii reprezentanți ai PNL au indus ideea că eu mă număr printre cei care au votat în Senat împotriva legii care prevedea mărirea alocațiilor copiilor. Precizez că nu am votat împotriva unui asemenea demers, eu nefiind prezent în Senat la acel moment. Se poate verifica lista. Am făcut această precizare în ideea în care, cei ce au lansat o asemenea poveste vor avea și bunul simț să o retragă”, a declarat senatorul Renică Diaconescu.

Listele de vot au fost publicate pe site-ul Senatului, iar numele dumnealui se afla însă pe listă trucată, care circulă pe rețelele de socializare.

”Este o lucrătură! Stănescu nu apare, eu i-am lăsat în sală pe Stănescu, pe Țuțuianu, pe Bodnariu. Este adevărat, cartela de vot rămâne în bancă și sunt strânse de staful tehnic. Nu pot să cred că cineva…”, își exprimă senatorul Diaconescu dezamăgirea.

Respectiva inițiativă presupune indexarea alocației pentru copii cu rata inflației, majorarea alocației pentru copii la 200 lei.