Scoția angajează 100 de culegători de căpșuni din Olt

0
417

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 100 de locuri de muncă vacante în Marea Britanie, pentru munca sezonieră în agricultură (cules căpșuni în Scoția).

Activitatea se va desfășura în sere, aproximativ 7 ore/zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile/săptămână. Durata contractului de muncă este de trei luni. Salariul oferit este în funcție de cantitatea cantitatea culeasă, aproximativ 7,50 lire brut/oră. Cerințele angajatorului sunt următoarele: rapiditate, motivație, coordonare, experiență, cunoașterea limbii engleze constituie avantaj. Se asigură cazare în caravane de 4-5 persoane, costul fiind de 42 de lire/săptămână. Formularul de aplicație se va completa la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, numărul 2, telefon 0249/411002.  Preselecţia aplicanților se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorul englez se va face în timp util. Data limită de înscriere este 31 martie 2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Ilie Bîzoi