Prinși cu alcoolul la bord

0
266

Vineri, polițiștii olteni au identificat pe Drumul Judeţean 642A, la ieşirea din comuna Vlădila, către comuna Rotunda, un autoturism, care fusese implicat într-un accident. Șoferul, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Rotunda nu deținea permis de conducere, iar în urma testării alcooltest, a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.” Se arată într-un comunicat de presă.
Tot în acest week-end alți doi olteni au fost prinși la volan sub influența alcoolului. Un tânăr, de 20 ani, din satul Doba, ce avea o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și un bărbat, de 50 ani, din municipiul Slatina, depistat pe raza comunei Schitu, cu o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat au fost prinși de oamenii legii.
Polițiștii olteni au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.