Dizolvarea conducerii Organizației Locale Caracal a PSD

0
959

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt, în cadrul ședinței de astăzi, 19 Octombrie 2019, a hotărât:
• Propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD;
• Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Președinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.
Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.
Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.
Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă.