Petreceri de Revelion în aer liber, la Slatina și Caracal. Vezi ce artiști celebri îi distrează pe olteni

0
2962

Trecerea în noul an va fi sărbătorită în municipiile Slatina și Caracal  prin petreceri în stradă organizate de administrațiile locale în seara de 31 decembrie, pe Esplanada municipiului reședință de județ, respectiv pe platoul din fața Primăriei municipiului din Câmpia Romanațiului unde artiști consacrați vor întreține atmosfera.

La Slatina , potrivit autorităților, spectacolul începe aproape de orele 22.00 (21.45), primul artist care va urca pe scena de pe Esplanadă fiind Nicoleta Oancea și bandul său. Seara va continua cu recitalul artistei Elena Ionescu, ex-Mandinga, iar în final Iris, cu Nelu Dumitrescu.  La ora 24.00 organizatorii au pregătit un spectacol de lasere şi artificii .

Nume importante şi pe scena amplasată pe platoul din fața Primăriei municipiului Caracal, unde invitaţi de seamă sunt Doddy și Boier Bibescu. Petrecerea începe, la Caracal, la ora 21,30 și se va încheia în jurul orei 1.00. Atmosfera va fi întreținută timp de aproximativ 60 de minute de DJ, apoi  vor sustine recitaluri live DODDY, Boier Bibescu și Trupa „Buna Seara, Prieteni”. Trecerea in noul an va fi marcată de un foc de artificii care cuprinde și un moment pirotehnic în culorile drapelului național.

Sursa foto: libertatea.ro