Oltenii se pot angaja în Spania, la cules de fructe. Nu se cer cunoștințe de limbi străine

0
200

O firmă din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva (Spania), oferă 50 locuri de muncă în agricultură. Oltenii interesați vor trebui să lucreze în câmp, la cules de căpșuni, nectarine, afine etc.

Programul de lucru este între 8.00 și 15.00, cu pauză de masă de o jumătate de oră. Se oferă 38 de euro net/zi. Angajatorul oferă cazare contra cost pentru 40 euro/lună. Transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului).

Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine. Campania va dura între 20 februarie și 20 iunie. Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, telefon 0249411002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală cu menţiunea  „apt pentru muncă”. Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019.