Olt: Percheziții la casa agresorului bărbatului rupt în bătaie cu ranga, pe terasa unui bar

0
516

Un bărbat din Olt a primit o bătaie soră cu moartea, în a treia zi din an, în timp ce se afla pe terasa unui bar din comuna Brastavățu. Agresorul său a fost audiat de anchetatori abia marți, 19 Ianuarie, deși polițiștii au fost sesizați cu privire la incident prin apel la 112 încă din acea seară.
În seara de 3 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar, din comuna Brastavățu, a avut loc un conflict spontan între mai multe persone din localitate.
În urma agresiunii, un bărbat a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat.

Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

„În urma agresiunii, un bărbat a fost transportat la Spitalul municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovirea sau alte violențe”, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat. Întrucât rezultatele preliminare emise în cursul acestei zile, 19 ianuarie 2021, au concluzionat faptul că, prin leziunile traumatice suferite, viața persoanei agresate a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit anchetatorilor, în acestei zile au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza comunei Brastavățu, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii fiind condusa la sediul poliției, unde a fost audiată în prezența procurorului de caz.

Ulterior, anchetatorii au aflat că victima și agresorul aveau un conflict mai vechi. Mai exact, în urmă cu aproximativ 3 ani, victima a fost cea care l-a snopit în bătaie cu o rangă pe agresor.